Polttopuuhinnasto - Turku ja lähialueet

Meiltä saat laadukkaat ja kuivat polttopuut klapeina.

Toimitamme koivu- ja sekaklapia irtokuutioina. Tuotteissamme on laatutakuu.Voit tarkistaa kuorman laadun pihallasi ennen kippausta ja mikäli laatu ei ole riittävää ei kuormaa tarvitse ottaa vastaan.

Polttopuun valinta

Valitse polttopuu lämmönlähteen mukaan. Esimerkiksi varaavassa takassa ja uunissa on poskikanavisto, joka saattaa tukkeutua pelkkää koivupuuta poltettaessa. Palaessaan koivu saostuu takan ja uunin poskikanaviin, joita jopa nokikolarin on hankala puhdistaa. Saostumien ehkäisemiseksi polttopuuna kannattaa käyttää sekaklapia tai polttaa koivun joukossa myös pihkaista puuta (esim. sekaklapia).

PuulaatuLämpöarvoPaino kg/pinokuutiometriPaino kg/irtokuutiometri
Koivu4,15410243
Sekapuu4,08322192

Hinnasto

Toimitamme puut toivomasi ajan sisällä. Pienemmät erät pyritään toimittamaan keskitetysti, eli useammalle asiakkaalle samalla kertaa.

Kuljetus Turun seudulla sisältyy polttopuiden hintaan kun tilattava määrä on vähintään 2 m3. Yhden kuution tilauksissa kuljetusmaksu on 25€

TuoteSaatavuusHinta
Koivuklapi 33 cm, irtokuutio (i-m3)EI SAATAVILLA- €
Sekaklapi 33 cm, irtokuutio (i-m3)EI SAATAVILLA-€

Kannattaa tiedustella myös muita klapeja!

Tee tilaus tästä!

Laatutakuu

Voit tarkistaa polttopuukuorman ennen sen kippausta. Mikäli et ole tyytyväinen, sinun ei tarvitse vastaanottaa kuormaa. Tämän uskallamme luvata, sillä asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä polttopuumme laatuun.

Pinokuutio 1 m x 1m x 1m.

Irtokuutio (heittokuutio) 3m x 0,33 m x 0,60 m. Yhdestä irtokuutiosta tulee n. 0,6 pinokuutiota eli 3m leveä ja 0,6m korkea pino.

Läpileikkaus takasta/uunista, jossa on poskikanavisto.