Laadukasta polttopuuta

Tutustu tuotteisiimme »

 

 

 

POLTTOPUITA – TURKU

Kotimaista polttopuuta Turun seudulla

Myymme kotimaista ja laadukasta polttopuuta irtokuutioina Turun alueella. Toimitamme polttopuita koivu- ja sekaklapeina – tiedustele myös muita klapeja!

Polttopuut ovat kätevä tapa lämmittää niin kotia kuin vaikka kesämökkiä. Ympäristöystävällinen ja kotimainen lämmitysmuoto soveltuu muun muassa takkoihin, saunan kiukaaseen ja nuotioihin. Polttopuumme ovat ehdottoman kuivia, jolloin niiden lämpöarvo on mahdollisimman suuri. Näin niistä saadaan paras lämmitysteho. Kuivat polttopuut eivät myöskään poltettaessa rapauta uunia tai piippua.

Tutustu polttopuutuotteisiimme ja niiden lämpöarvoihin Tuotteet ja hinnasto -sivullamme

 

Kuljetamme polttopuut kotiovellesi!

Tuomme tilaamasi polttopuut kotiovellesi tai haluamaasi kohteeseen Turun alueella. Kuljetus sisältyy hintaan. Pienemmät tilaukset pyrimme kuljettamaan keskitetysti, eli ne kuljetetaan samalla kertaa useammalle asiakkaalle. Tilauslomakkeessa voit ilmoittaa toivomasi ajan, jonka sisällä polttopuut tuodaan.

 

Laatutakuu

Voit tarkistaa polttopuukuorman ennen sen kippausta. Mikäli et ole tyytyväinen, sinun ei tarvitse vastaanottaa kuormaa. Tämän uskallamme luvata, sillä asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä polttopuumme laatuun.

Tee tilaus tästä! »

Kone ja Rakennus Manninen Oy – reiluja rakennuspalveluja Turun seudulla. Kysy meiltä myös risun- tai puunajosta.

 

Soita Varaa aika